Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivälahjoitus on lämmin tapa tukea Ronald McDonald Lastentalosäätiön työtä vakavasti sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Voit ohjata merkkipäiväsi muistamiset Lastentalosäätiön työhön esimerkiksi syntymäpäivän, hääjuhlan, valmistumisen tai eläkkeelle siirtymisen kunniaksi.

Pyydä läheisiltäsi lahjojen sijaan lahjoitus Ronald McDonald Talolla olevien perheiden auttamiseksi.

Näin toteutat merkkipäiväkeräyksen:

  1. Ilmoita omat tietosi Ronald McDonald Lastentalosäätiölle sähköpostilla: rmt@rml.fi.
  2. Pyydä juhlakutsussasi tai muussa viestissä merkkipäivääsi muistavia osoittamaan huomionosoitukset Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.
  3. Pyydä muistajia myös merkitsemään tilisiirron viestikenttään haluamasi tunniste, esim: Helinä Hyväntekijä 50 v.
  4. Jos haluat, lähetämme sinulle tiedon keräyksen kokonaissummasta merkkipäivän jälkeen. Tieto on mahdollista toimittaa vain mikäli olet etukäteen ilmoittanut keräyksestä ja tunnisteesta meille.
  5. Yli 3000 euron lahjoituksissa tarjoamme merkkipäivän sankarille ja keräykseen osallistujille kahvit ja talokierroksen Ronald McDonald Talolla.

”Kun Jannika Itänen järjesti Onnenpäivä-tapahtumaa Ronald McDonald Talon hyväksi vuonna 2010, ei hän arvannut olevansa Talon asukas muutamia vuosia myöhemmin. Vuonna 2014 Jannikalle ja puoliso Jami Alhoselle syntyi poikavauva, Eemi. Raskaudenaikaisissa ultraäänitutkimuksissa vauvan sydämestä löytyi sydänvikaepäily. Leikkaus olisi edessä heti Eemin 2-vuotis syntymäpäivän jälkeen. Silloin perhe matkaisi Helsinkiin. Kun leikkaispäivä lähestyi Eemin leikkaus jännitti ja ahdisti, eikä keskustan stressaava ympäristö auttanut asiaa. Kun ajoimme auton Talon pihaan, huomasimme, miten rauhallista siellä oli. Talon rauhallinen, kodinomainen ympäristö teki elämän sairaala-aikana helpommaksi. Koin Ronald McDonald Talon ihanana paikkana. Silloin rahan kerääminen Talolle konkretisoitui ja tuntui hienolta.”, kertoo Jannika. -Jannika, Jani ja Eemi (s.2014)