Testamenttilahjoitus

Testamentilla varmistat, että omaisuuttasi jaetaan oman tahtosi ja arvojesi mukaisesti. Kun olet ensin huomioinut testamentissa läheisesi, voisitko harkita auttavasi tulevaisuudessa myös vakavan sairauden kohdanneita lapsiperheitä?

Mikäli haluat tukea työtämme testamentilla, ole yhteydessä Ronald McDonald Talolle; rmt@rml.fi tai kysy asiaa hoitavalta lakimieheltä, myös hän voi olla meihin yhteydessä. Arvostamme päätöstäsi ja autamme sen toteutuksessa kaikin mahdollisin tavoin.

”Mie oon Iita. Synnyin Helsingissä Lastenklinikalla. Minulta puuttui syntyessäni pallea lähes kokonaan. Viikon ikäisenä sain leikkauksessa paikan puuttuvan palleani tilalle. Kahden viikon iässä kehooni alkoi kertyä nestettä ja tilanteeni meni kriittiseksi. Silloin minut kastettiin Iitaksi. Vanhemmilleni Ronald McDonald Talo oli turvapaikka, jonne pääsi rauhaan kauheuksien keskellä. Talossa oli hieno juttu se, että se sijaitsee lähellä sairaalaa, joten vanhempani pääsivät aina nopeasti sairaalaan ja saivat viettää kanssani elämäni ensimmäiset kuukaudet. Ilman Ronald McDonald Taloa tämä olisi ollut lähes mahdotonta. Todennäköisesti äiti olisi asunut hotellissa ja isä olisi käynyt minun luonani vain viikonloppuisin. Tuskinpa perheemme olisi nyt yhtä ehjä ja lämmin ilman Taloa.”-Iita