Julia Valtanen – keihäänheittäjä

Olemme erittäin iloisia saadessamme esitellä Julia Valtasen, Ronald McDonald Lastentalosäätiön uuden kummiurheilijan.

Julia on 18-vuotias keihäänheittäjä Raumalta. Nuoresta iästään huolimatta Rauman urheilijoita edustava lahjakas urheilija on heittänyt ensimmäisenä 15-vuotiaana suomalaisena naisena yli 50 m. Julia pitää halussaan viittä keihäänheiton Suomen ennätystä tällä hetkellä. Tuoreimpana osoituksena kisamenestyksestä on kesän 2019 Kalevankisojen SM-hopea naisten sarjassa. Kunnianhimoisen urheilijan pitkän tähtäimen tavoitteena ovat vuoden 2024 Pariisin olympialaiset.

RML:n puolesta on hienoa, että nuori urheilija haluaa olla mukana tekemässä hyvää ja omalla panoksellaan tukea toimintaamme ja Talolla asuvia perheitä. Julia vie säätiön tärkeää viestiä eteenpäin kilpailuissa ja erilaisissa tapahtumissa. Yhteistyön myötä käynnistyy myös Heittämällä hyvää -yhteistyö. Tule seuraamaan Julian menestystä somessa, kannustetaan häntä yhdessä saavuttamaan tavoitteensa.

”Minulle on tärkeää olla mukana heittämässä yhteisiä kaaria hyvän asian puolesta. Kävin tutustumassa lokakuussa Ronald McDonald Taloon, joka kosketti kovasti. Pitkäaikaissairaiden lasten perheet tulevat asumaan Talolle kaikkialta Suomesta, joten toiminta auttaa myös raumalaisia perheitä. Haluan olla mukana viemässä tietoisuutta tästä tärkeästä asiasta eteenpäin ja näin vaikuttaa osaltani siihen, että moni muukin tulee tietoiseksi asiasta ja lähtee tukemaan säätiön toimintaa erilaisin tavoin”, kertoo Julia.

Porin ja Rauman McDonald’s-ravintoloiden yrittäjä tukee Julian urheilu-uraa ja on mukana tekemässä Juliasta RML:n kummiurheilijaa.

Lisätietoja Juliasta: http://www.juliavaltanen.fi