Osta tänä jouluna tervehdys, jolla toivotat koskettavasti hyvää joulua ja tuet samalla Ronald McDonald Talon toimintaa.

Sähköinen joulukortti on helppo liittää sähköpostiin tai muihin digitaalisiin kanaviin. Kortin malli ohessa. Hinta 500€+alv.

Räätälöitävään sähköiseen joulukorttiin saat lisäksi yrityksen oman logon ja viestin. Hinta 1000€+alv.

Räätälöitävään pakettiin saat myös lahjan vuodelle 2020. Saat nimikkoviikon joko omalle yritykselle tai lahjaksi toiselle Ronald McDonald Talon nimikkoviikkokalenterista. Yhdessä sovittuna viikkona yritys pääsee esille Talolla ja somekanavissa. Tutustu nimikkoviikkokalenteriin.

Joka vuosi n. 400 perhettä tarvitsee väliaikaisen kodin Ronald McDonald Talosta, jotta perhe pääsee pienen potilaan lähelle. Tukesi on arvokasta, sillä mitä lapsi hoidon lisäksi eniten tarvitsee, on juuri läheisen lohdutusta ja kosketusta.

 

Milan perhe

”Talolla on itketty ja naurettu yhdessä ja monen naapurin kanssa yhteydenpito on jatkunut myös, kun on päästy kotiin ja onpa myös myöhemmin kokoonnuttu samaan kahvipöytään. Talolla, vertaistuella ja siellä solmituilla ystävyyssuhteilla on elinikäinen ja ainutlaatuinen merkitys ja sen kaiken ymmärtää vasta siinä vaiheessa, kun olet itse yksi osa tätä kokonaisuutta! ❤” – Merja, Jouni ja Mila

Osta joulukortit nyt ja tue Ronald McDonald Talon toimintaa, jotta perhe pääsee pienen potilaan lähelle.