Tapahtumat

Niin yksityiset ihmiset kuin yrityksetkin voivat osallistua säätiön hyväksi järjestettyihin tapahtumiin!
Osallistumistapoja on monia; voit lahjoittaa meille aikaasi ja tulla vapaaehtoiseksi, voit ostaa maksullisiin tapahtumiin lipun ja tukea näin toimintaamme tai esim. ryhtymällä yrityksenne kanssa tapahtumamme sponsoriksi.

SAVE THE DATE! Perinteiset Pihatalkoot Talolla keskiviikkona 21.10.2020

Ronald McDonald Talon suuri puutarha kokoaa yhteen joukon reippaita hyväntekijöitä vuosittain. Kesän 2020 aikana Sininen talomme sai uuden maalin ja syksyllä on aika laittaa piha kuntoon maalausurakan jäljiltä.Tarjoamme työvälineet, herkullisen talkooruoan, raikkaan ilman ja takuuvarmasti hyvän mielen! Pihatalkoiden yhteydessä juhlistamme myös Maalausprojektimme tukijoita, sponsoreillamme on suuri merkitys 2020-2022 jatkuvassa maalausprojektissa <3.

Kerää oma porukkasi ja ilmoittautukaa mukaan: rmt@rml.fi!

Lataa vuoden 2020 tapahtuman kutsu ja lisätiedot tästä >>

 

 

Haluatko perustaa oman tapahtuman Talon perheiden hyväksi?

Olemme kuulolla! Ota yhteyttä ja kerro ideasi: rmt@rml.fi

Vuonna 2018 Kuusamon Juuston toimitusjohtaja, Jyrki Vaittinen, pyöräili kumppaneineen Ronald McDonald Talon pihasta Kuusamoon, Kuusamon Juuston tehtaan portille huikeassa neljässä päivässä. Samalla kerättiin mehevä lahjoituspotti tukemaan toimintaamme. ”Suomi on pitkä maa ja iloitsemme siitä, että kuusamolaisilla perheillä on tarpeen vaatiessa mahdollisuus näin upeaan majoitukseen Helsingissä”, kertoo Vaittinen.