Tapahtumat

Niin yksityiset ihmiset kuin yrityksetkin voivat osallistua säätiön hyväksi järjestettyihin tapahtumiin!
Osallistumistapoja on monia; voit lahjoittaa meille aikaasi ja tulla vapaaehtoiseksi, voit ostaa maksullisiin tapahtumiin lipun ja tukea näin toimintaamme tai esim. ryhtymällä yrityksenne kanssa tapahtumamme sponsoriksi.

Hyväntekeväisyysgolf Pickala Golfissa elokuussa 2020

Hyväntekeväisyysgolfimme on yksi Suomen vanhimmista hyväntekeväisyystapahtumista. Jo 23 vuotta pidetty tilaisuus kokoaa yhteen verkoston, joka nauttii golfista, hyvästä seurasta ja haluaa auttaa perheet sairaan lapsen lähelle. Tapahtuma on vakiinnut kohtauspaikka toimintaamme tukeville ja otamme lämpimästi mukaan myös uusia joukkueita viettämään hyvän asian äärellä tärkeää päivää!

Golf-tapahtumaamme voit osallistua esim.

  • Ostamalla sponsoripaketin
  • Osallistumalla tapahtumaan pelaajana
  • Tukemalla tapahtumaamme väyläisännän näkyvyyspaketin kautta

Vuoden 2020 kampanjasivu >>

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys leena.lehtovaara@rml.fi

SAVE THE DATE! Perinteiset Pihatalkoot Talolla keskiviikkona 21.10.2020

Ronald McDonald Talon suuri puutarha kokoaa yhteen joukon reippaita hyväntekijöitä vuosittain. Kesän 2020 aikana Sininen talomme sai uuden maalin ja syksyllä on aika laittaa piha kuntoon maalausurakan jäljiltä.Tarjoamme työvälineet, herkullisen talkooruoan, raikkaan ilman ja takuuvarmasti hyvän mielen! Pihatalkoiden yhteydessä juhlistamme myös Maalausprojektimme tukijoita, sponsoreillamme on suuri merkitys 2020-2022 jatkuvassa maalausprojektissa <3.

Kerää oma porukkasi ja ilmoittautukaa mukaan: rmt@rml.fi!

 

 

Haluatko perustaa oman tapahtuman Talon perheiden hyväksi?

Olemme kuulolla! Ota yhteyttä ja kerro ideasi: rmt@rml.fi

Vuonna 2018 Kuusamon Juuston toimitusjohtaja, Jyrki Vaittinen, pyöräili kumppaneineen Ronald McDonald Talon pihasta Kuusamoon, Kuusamon Juuston tehtaan portille huikeassa neljässä päivässä. Samalla kerättiin mehevä lahjoituspotti tukemaan toimintaamme. ”Suomi on pitkä maa ja iloitsemme siitä, että kuusamolaisilla perheillä on tarpeen vaatiessa mahdollisuus näin upeaan majoitukseen Helsingissä”, kertoo Vaittinen.