FI | EN

Gugguun Healing Hands -hyväntekeväisyysmallisto

Juhlavuotemme kunniaksi Gugguu julkaisi oman hyväntekeväisyysmallistomme, jonka tuotot käytetään lyhentämättömänä perheidemme ja toimintamme hyväksi! Kuvassa olevan, ”meidän” Aavan pienet kädet ovat molemmissa Gugguun Healing Hands -printeissä.

”Aava sairastui 1-vuotiaana aggressiiviseen Neuroblastoomaan, joka heitti elämämme päälaelleen. Aava kävi kaikista rankimmat syöpähoidot läpi, joka tarkoitti myös pitkiä sairaalajaksoja. Onneksemme saimme asua Ronald McDonald Talossa, joka oli aivan kävelymatkan päässä sairaalasta ja johon koko perhe on tervetullut!

Meidän perhe on viettänyt Talossa myös juhlapyhiä, kuten jouluaaton. Vaikka Aava oli sairaalassa mahdollisti tämä sen, että molemmat vanhemmat pystyivät antamaan yhteistä aikaa kummallekin lapselle. Lisäksi talolla vieraili jouluaattona joulupukki, jota lapset kovasti odottivatkin! Aavan isoveli Lukas edelleen muistelee tätä yhteistä joulua ”siinä ihanan isossa talossa” ja kyselee, koska menisimme sinne uudelleen.” Näin kertoo Aavan äiti Iida Kaikkonen.

TUTUSTU MALLISTOON GUGGUUN VERKKOKAUPASSA >>