FI | EN

Nähtävää ja koettavaa koko perheelle Talon lähiympäristössä

Usein perheemme viettävät Talossa pitkiäkin aikoja ja mukana on myös sisaruksia. Mistä löytää tekemistä? Minne ja miten mennä? Näitä kysymyksiä ei tarvitse pohtia, sillä meiltä löytyy valmiita ehdotuksia. Haluamme myös sisarusten viihtyvän Helsingissä – oman kauniin puutarhamme, leikkipaikan ja leikki-/ pelihuoneiden lisäksi löydätte tältä sivulta menovinkkejä sekä sydämellisten kumppaneidemme tarjoamia maksuttomia aktiviteetteja. Tarkemmat lisätiedot löydätte Talolta majoittuessanne.

HIFK

Koska perheet viettävät välillä pitkiäkin aikoja Talossa sisaruksineen, niin on mahtavaa, että HIFK haluaa piristää perheiden arkea tarjoamalla veloituksettoman sisäänpääsyn heidän kotiotteluihinsa. Lapsen sairastaessa on hyvin tärkeätä huolehtia koko perheen jaksamisesta. Talosta Nordikselle on vain reilu kaksi kilometriä eli perheiden on hyvin helppo mennä otteluihin erittäin haastavan arjen keskellä. Kiitos HIFK!

HIFK:n sivuille >>

TAHTO

Urheilun- ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO Olympiastadionilla tarjoaa tekemistä koko perheelle! Sieltä löydätte muun muassa lasten suuressa suosiossa olevan jalkapalloseinän, Loop-hyppynarupelin ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Sisäänpääsy vaihtuviin näyttelyihin ja elämyksiin veloituksetta perheillemme!

TAHTOsta lisää >>

 

 

ILMAILUMUSEO

Star Wars-elokuvapukuklubi 501st Legion yhteistyössä Ilmailumuseon kanssa on lahjoittanut sisäänpääsylippuja perheillemme. Aviapoliksessa sijaitsevan museon kokoelmien painopisteenä on suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet ja suomalainen ilmailu.

Ilmailumuseosta lisää >>

 

HJK

Helsingin Jalkapalloklubi on Suomen suurin jalkapalloyhteisö. Perheemme on kutsuttu mukaan seuraamaan HJK:n kotipelejä Kansallisessaliigassa sekä Veikkausliigassa veloituksetta!

HJK:n sivuille >>

PK-35

Pallokerho-35 seurayhteisö ilahduttaa perheitämme tarjoamalla kausikortit sekä naisten edustuksen Kansallisen Liigan peleihin  että miesten edustuksen Miesten Kakkosen peleihin.

PK-35 lisätietoja >>