FI | EN

Nähtävää ja koettavaa koko perheelle Talon lähiympäristössä

Usein perheemme viettävät Talossa pitkiäkin aikoja ja mukana on myös sisaruksia. Mistä löytää tekemistä? Minne ja miten mennä? Näitä kysymyksiä ei tarvitse pohtia, sillä meiltä löytyy valmiita ehdotuksia. Haluamme myös sisarusten viihtyvän Helsingissä – oman kauniin puutarhamme, leikkipaikan ja leikki-/ pelihuoneiden lisäksi löydätte tältä sivulta menovinkkejä sekä sydämellisten kumppaneidemme tarjoamia maksuttomia aktiviteetteja. Tarkemmat lisätiedot löydätte Talolta majoittuessanne.

HJK

Helsingin Jalkapalloklubi on Suomen suurin jalkapalloyhteisö. Perheemme sukulaisineen on kutsuttu jälleen kaudella 2024 mukaan seuraamaan HJK:n kotipelejä Kansallisessaliigassa sekä Veikkausliigassa veloituksetta! Pelit pelataan vain 15 minuutin päässä Talolta, Bolt Arenalla.

HJK:n sivuille >>

TAHTO

Suosittu urheilun- ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO Olympiastadionilla tarjoaa tekemistä koko perheelle! Sieltä löydätte muun muassa lasten suuressa suosiossa olevan jalkapalloseinän, Loop-hyppynarupelin ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Sisäänpääsy vaihtuviin näyttelyihin ja elämyksiin veloituksetta perheillemme!

TAHTOsta lisää >>

 

PuMu

Pesäpalloseura Puna-Mustat eli tuttavallisemmin PuMu on kansallispelimme stadilainen yhteisö. Talolla asuvat perheet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan kotipelejä aivan Talon vieressä sijaitsevalle Meilahden kentälle!

Kotipelipäivät näet tästä >>

PK-35

Pallokerho-35 seurayhteisö ilahduttaa perheitämme tarjoamalla kausikortit sekä naisten edustuksen Kansallisen Liigan peleihin että miesten edustuksen Miesten Kakkosen peleihin.

PK-35 lisätietoja >>

ILMAILUMUSEO

 Aviapoliksessa sijaitsevan museon kokoelmien painopisteenä on suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet ja suomalainen ilmailu. Täällä voi viettää kivan päivän ihaillen ilmailuun liittyvää esineistöä kuten moottoreita, potkureita, mittareita ja pienoismalleja!

Ilmailumuseosta lisää >>

HIFK

Koska perheet viettävät välillä pitkiäkin aikoja Talossa sisaruksineen, niin on mahtavaa, että HIFK haluaa piristää perheiden arkea tarjoamalla veloituksettoman sisäänpääsyn heidän kotiotteluihinsa. Lapsen sairastaessa on hyvin tärkeätä huolehtia koko perheen jaksamisesta. Talosta Nordikselle on vain reilu kaksi kilometriä eli perheiden on hyvin helppo mennä otteluihin erittäin haastavan arjen keskellä. Nähdään jälleen seuraavalla pelikaudella!

HIFK:n sivuille >>