FI | EN

Nähtävää ja koettavaa koko perheelle Talon lähiympäristössä

Usein perheemme viettävät Talossa pitkiäkin aikoja ja mukana on myös sisaruksia. Mistä löytää tekemistä? Minne ja miten mennä? Näitä kysymyksiä ei tarvitse pohtia, sillä meiltä löytyy valmiita ehdotuksia. Haluamme myös sisarusten viihtyvän Helsingissä – oman kauniin puutarhamme, leikkipaikan ja leikki-/ pelihuoneiden lisäksi löydätte tältä sivulta menovinkkejä sekä sydämellisten kumppaneidemme tarjoamia maksuttomia aktiviteetteja. Tarkemmat lisätiedot löydätte Talolta majoittuessanne.

HIFK

Jääkiekon tunnelmaa Nordiksella! Perheemme pääsevät jälleen kaudella 2023-2024 seuraamaan veloituksetta  HIFK:n kotiotteluita.

HIFK:n sivuille >>

HJK

Helsingin Jalkapalloklubi on Suomen suurin jalkapalloyhteisö. Perheemme on kutsuttu mukaan seuraamaan HJK:n kotipelejä Kansallisessaliigassa sekä Veikkausliigassa veloituksetta!

HJK:n sivuille >>

TAHTO

Urheilun- ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO Olympiastadionilla tarjoaa tekemistä koko perheelle! Sieltä löydätte muun muassa lasten suuressa suosiossa olevan jalkapalloseinän, Loop-hyppynarupelin ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Sisäänpääsy vaihtuviin näyttelyihin ja elämyksiin veloituksetta perheillemme!

TAHTOsta lisää >>

 

PK-35

Pallokerho-35 seurayhteisö ilahduttaa perheitämme tarjoamalla kausikortit sekä naisten edustuksen Kansallisen Liigan peleihin  että miesten edustuksen Miesten Kakkosen peleihin.

PK-35 lisätietoja >>