FI | EN

Kummiurheilijamme Julian tarina

Olemme erittäin iloisia saadessamme esitellä Julia Valtasen, pitkäaikaisen kummiurheilijamme!

Nuoresta iästään huolimatta Rauman urheilijoita edustava lahjakas urheilija on heittänyt ensimmäisenä 15-vuotiaana suomalaisena naisena yli 50 m.

RML:n puolesta on hienoa, että nuori urheilija haluaa olla mukana tekemässä hyvää ja omalla panoksellaan tukea toimintaamme ja Talolla asuvia perheitä. Julia vie säätiön tärkeää viestiä eteenpäin kilpailuissa ja erilaisissa tapahtumissa. Yhteistyön myötä käynnistynyt Heittämällä hyvää -yhteistyö on jo saanut paljon näkyvyyttä Julian aktiivisuuden ansiosta!
Tule mukanamme seuraamaan Julian menestystä somessa, kannustetaan häntä yhdessä saavuttamaan tavoitteensa.

”Minulle on tärkeää olla mukana heittämässä yhteisiä kaaria hyvän asian puolesta. Kävin tutustumassa lokakuussa Ronald McDonald Taloon, joka kosketti kovasti. Pitkäaikaissairaiden lasten perheet tulevat asumaan Talolle kaikkialta Suomesta, joten toiminta auttaa myös raumalaisia perheitä. Haluan olla mukana viemässä tietoisuutta tästä tärkeästä asiasta eteenpäin ja näin vaikuttaa osaltani siihen, että moni muukin tulee tietoiseksi asiasta ja lähtee tukemaan säätiön toimintaa erilaisin tavoin”, kertoo Julia.

Yhteistyömme taustalta löytyy valloittava Porin ja Rauman McDonald´s-Johanna Junkkari. Tutustu tarkemmin tähän moderniin sponsorointimalliin
Markkinointi ja Mainonta -lehden artikkelissa >>

Lisätietoja Juliasta: http://www.juliavaltanen.fi
Muista seurata myös Julian kanavia somessa:
Facebook >>
Instagram >>

Julia jäällä tekemässä hyvää!

Akillesjänneleikkauksesta toipuva Julia oli mukana iloisena hyväntekeväisyysjääkiekko-ottelussa, jossa Pietarinkadun Oilers pelasi RML kannatusjoukkuetta vastaan. Oli ilo jälleen tavata Juliaa ja samalla saada mahtava alku tämän vuoden 2024 yhteistyölle.

Yhdessä hyvän asian puolesta

Julian ”Heittämällä hyvää” kampanja on meille tärkeä yhteistyömalli, jonka myötä toimintamme saa näkyvyyttä kattavasti. Julia on aktiivisesti haastanut ihmisiä ja yhteisöjä ympärillään tekemään hyvää – tämän myötä olemme muun muassa saaneet lahjoituksia, jotka olemme ohjanneet toimintamme kehittämiseen ja perheiden viihtyvyyden lisäämiseen.