FI | EN

Yritysyhteistyö

Kun oma lapsi sairastuu vakavasti, kaikki muuttuu siinä hetkessä. HUS Uuteen lastensairaalaan on keskitetty vaativimpien lastensairauksien hoito (mm. sydänkirurgia, elinsiirrot sekä vaikeiden syöpien hoito) ja siksi perheet ympäri Suomea joutuvat tulemaan tänne Helsinkiin. Hoitojaksot voivat olla jopa useampia kuukausia. Tällöin on tärkeää, että perhe voi itse tehdä ruokaa, pestä pyykkiä ja hoitaa arkea mahdollisimman kodinomaisesti. Perheen sisarukset huomioon ottaen.

Säätiön tavoitteena on kerätä varoja, jotta yöpymiskustannukset perheille ovat mahdollisimman alhaiset. Auta kanssamme perheitä tukemalla toimintaamme!

Miksi tarvitsemme teitä yrityskumppaneita auttamaan kanssamme perheitä?

  • Voittoa tavoittelematon säätiö ei saa julkista tukea, toimintamme rahoitetaan pääosin yrityksien sekä yksityisten lahjoituksien avulla.
    Suurin yritystukijamme on McDonald’s yrittäjät ja vaikka heidän tukensa onkin meille merkittävä, niin ihan sillä emme vielä selviä.
  • Kaikki lahjoitukset käytetään aina suoraan perheiden hyvinvoinnin edistämiseen sekä talojen ylläpitämiseen.

Yritysyhteistyökumppanina autat konkreettisesti perheitä, jotka saapuvat luoksemme kaikkialta Suomesta – näin toteutat käytännönläheisesti yrityksesi yhteiskuntavastuuta. Saat aina tiedon mihin varat käytetään, mitä Talossa tapahtuu ja mitä suunnitelmia säätiöllä on Talon ylläpitämiseen. Autamme mieluusti kaikkia yrityskumppaneitamme tuottamalla materiaalia teidän omaan käyttöönne ja suunnittelemalla yhdessä hyviä tekoja Talossa asuvien perheiden hyväksi.

Säätiöllä on valmiita tuotteita tarjota yrityksille, mutta myös halu tehdä kanssanne räätälöidysti ratkaisuja tarpeisiin. Lue lisää näistä eri ratkaisuista mitä olemme jo tehneet eri yrityksien kanssa yritysreferenssi sivuiltamme.

Kaikki kumppanimme saavat sovitusti näkyvyyttä verkkosivuillamme ja teemme myös mieluusti nostoja omiin some-kanaviimme yhdessä yrityskumppaneidemme kanssa. Sanoitetaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tarina tukemaan perheitä ympäri Suomen. Ota yhteyttä: johanna.huhtariihi(at)rml.fi tai 040-5161880

Kaikki varainkeruu mikä suoritetaan säätiön nimissä noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Säätiöllä on voimassa oleva poliisihallituksen 05/2020 myöntämä rahankeräyslupa. Keräysluvan numero on RA/2020/572.

Huonekummius

Talossa on yhteensä 14 perhehuonetta. Huonekummina toimit nimetyn perhehuoneen suojelijana Ronald McDonald Talossa, kun pieni potilas on hoidossa HUSin Uudessa lastensairaalassa. Huonekummius on merkittävä tapa tukea perheitä ja konkreettinen teko kerrottavaksi yrityksen sidosryhmille.

Lue lisää

Yhteistyötä ympäri Suomea

Vaikka toimimme Helsingissä, autamme perheitä ympäri Suomea. Tästä syystä kumppanimme eri kaupungeissa ovat tärkeitä meille. Yhdessä voimme lisätä tietoisuutta toiminnastamme!

Lue lisää

Yritysvastuu- ja tiimipäivät

Yhdessä tekeminen kasvattaa tiimihenkeä ja hyvän tekeminen kasvattaa sitä vieläkin enemmän!

Osallistu toimintaamme tiimisi kanssa – tulkaa tekemään porukalla hyvää Talolla asuvien perheiden iloksi. Perheet ilahtuvat esimerkiksi pitkän sairaalanpäivän päätteeksi tarjottavasta kotiruoasta – mikä sen parempaa, kun tulla väsyneenä valmiiseen pöytään ja pullantuoksuiseen Taloon.

Lue lisää

Merkittävin varainkeruutapahtumamme -Vuosittainen RML Golf

Kohtaamme jälleen Pickala Golfissa elokuussa 2023!

Lue lisää

Maalausprojekti 2020-2021

Merkittävä maalausprojektimme tuli kumppaneiden ja lahjoittajien tuen mahdollistamana päätökseen kesällä 2021 – vuoden suunniteltua aiemmin!

Lue lisää

Pro bono -kumppanimme

Voit auttaa monin eri tavoin Talon toimintoja tarjoamalla palveluja pro bonona. Kolme vanhaa hirsirunkoista puutaloa vaativat koko ajan korjaamista ja muuta ylläpitoa. Pihapiiriämme unohtamatta. Mikä on sinun yrityksesi tapa auttaa Taloa? Inspiroidu esimerkeistämme, ota yhteyttä ja mietitään teille sopiva kokonaisuus!

Lue lisää