Yritysyhteistyö

Kun oma lapsi sairastuu vakavasti, kaikki muuttuu siinä hetkessä. HUS Uuteen lastensairaalaan on keskitetty monien vaativien lastensairauksien hoito, esimerkiksi sydänkirurgia, elinsiirrot sekä vaikeiden syöpien hoito – siksi perheet ympäri Suomea joutuvat tulemaan tänne Helsinkiin. Hoitojaksot voivat olla jopa useampia kuukausia. Tällöin on tärkeää, että perhe voi itse tehdä ruokaa, pestä pyykkiä ja hoitaa arkea mahdollisimman kodinomaisesti. Perheen sisarukset huomioon ottaen.

Säätiön tavoitteena on kerätä varoja, jotta yöpymiskustannukset perheille ovat mahdollisimman alhaiset. Auta kanssamme perheitä tukemalla toimintaamme!

Miksi tarvitsemme yrityskumppaneita auttamaan kanssamme perheitä?

  • Voittoa tavoittelematon säätiö ei saa julkista tukea, toimintamme rahoitetaan pääosin yksityisten sekä yrityksien lahjoituksien avulla.
    Suurin yritystukijamme on McDonald’s yrittäjät ja ketju, heidän tukensa kattaa toimintamme kuluista noin 25 %.
  • Kaikki lahjoitukset käytetään suoraan perheiden hyvinvoinnin edistämiseen sekä talojen ylläpitämiseen.

Yritysyhteistyökumppanina autat konkreettisesti perheitä, jotka saapuvat luoksemme kaikkialta ympäri Suomea – näin toteutat käytännönläheisesti yrityksesi yhteiskuntavastuuta. Saat aina tiedon mihin varat käytetään, mitä Talossa tapahtuu ja mitä suunnitelmia säätiöllä on Talon ylläpitämiseen. Autamme mieluusti kaikkia yrityskumppaneitamme tuottamalla materiaalia teidän omaan käyttöönne ja suunnittelemalla yhdessä hyviä tekoja Talossa asuvien perheiden hyväksi.

Säätiöllä on valmiita tuotteita sekä mahdollisuus tehdä räätälöidysti ratkaisuja yrityksien tarpeisiin. Kaikki kumppanimme saavat sovitusti näkyvyyttä verkkosivuillamme ja teemme myös nostoja omiin some-kanaviimme yhdessä sovituilla tavoilla yrityskumppaneidemme kanssa. Sanoitetaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tarina tukemaan perheitä ympäri Suomen. Ota yhteyttä: johanna.huhtariihi(at)rml.fi tai 040-5161880

Kaikki varainkeruu mikä suoritetaan säätiön nimissä noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Säätiöllä on toistaiseksi voimassa oleva poliisihallituksen 05/2020 myöntämä rahankeräyslupa. Keräysluvan numero on RA/2020/572.

Huonekummius

Talossa on yhteensä 14 perhehuonetta. Huonekummina toimit nimetyn perhehuoneen suojelijana Ronald McDonald Talossa, kun pieni potilas on hoidossa HUSin Uudessa lastensairaalassa. Huonekummius on merkittävä tapa tukea perheitä ja konkreettinen teko kerrottavaksi yrityksen sidosryhmille.

Lue lisää

Yhteistyötä ympäri Suomea

Vaikka toimimme Helsingissä, autamme perheitä ympäri Suomea. Tästä syystä kumppanimme eri kaupungeissa ovat tärkeitä meille. Yhdessä voimme lisätä tietoisuutta toiminnastamme!

Lue lisää

Yritysvastuu- ja tiimipäivät

Yhdessä tekeminen kasvattaa tiimihenkeä ja hyvän tekeminen kasvattaa sitä vieläkin enemmän!

Osallistu toimintaamme tiimisi kanssa – tulkaa tekemään porukalla hyvää Talolla asuvien perheiden iloksi. Perheet ilahtuvat esimerkiksi pitkän sairaalanpäivän päätteeksi tarjottavasta kotiruoasta – mikä sen parempaa, kun tulla väsyneenä valmiiseen pöytään ja pullantuoksuiseen Taloon.

Lue lisää

Merkittävin varainkeruutapahtumamme -Vuosittainen RML Golf

Tänä vuonna pelaamme 25-vuotisjuhlan merkeissä 25.8.2021! Kutsumme “vanhat” ja uudet yrityskumppanit mukaan. Räätälöimme kumppanuudet jälleen yksilöllisesti – olkaa rohkeasti yhteydessä! Tapahtumassa tavoitatte laajasti sidosryhmämme, yrityselämän päättäjiä!

Lue lisää

Maalausprojekti 2020-2021

Toukokuussa 2020 Talomme täytti 18 vuotta ja nyt on tullut aika ehostaa kolmen hirsitalomme ajan saatossa rapistuneet maalipinnat. Merkittävä projekti aloitettiin kesällä 2020 Sinisen Talon maalauksesta, kesällä 2021 maalataan Keltainen ja Vihreä Talo. Yritystuelle on edelleen kova tarve!

Lue lisää

Pro bono -kumppanimme

Voit auttaa monin eri tavoin Talon toimintoja tarjoamalla palveluja pro bonona. Kolme vanhaa hirsirunkoista puutaloa vaativat koko ajan korjaamista ja muuta ylläpitoa. Pihapiiriämme unohtamatta. Mikä on sinun yrityksesi tapa auttaa Taloa? Inspiroidu esimerkeistämme, ota yhteyttä ja mietitään teille sopiva kokonaisuus!

Lue lisää