FI | EN

Miksi yhteistyössä Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa?

Teemme tärkeätä työtä perheiden hyväksi, joiden lapsi on erittäin vakavasti sairas (keskosvauvoja, sydänpotilaita, elinsiirtoja ja vaikeita syöpähoitoja).

“Lapsi ei tarvitse vanhempiaan missään niin paljon kuin sairaalassa” sanoi lääketieteen tohtori ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen ollessaan meillä vieraana. Jotta toimintamme on mahdollista tarvitsemme myös yrityksien tukea – olkoon se tuotteita/palveluja tai rahalahjoituksia. Kaikki lahjoitukset menevät aina lyhentämättöminä perheiden hyväksi.

Täältä löydät jo meitä tukeneiden yrityksien tarinoita ja tänne listamme myös jatkossa tarpeitamme. Jos haluat olla mukana kanssamme auttamassa perheitä, niin otathan yhteyttä: johanna.huhtariihi(at)rml.fi / 040-5161880.

Bo LKV

Bo LKV on asumisen uudistaja. Haluamme osaltamme kantaa yhteiskuntavastuumme. Tuntuu luontevalta vaikuttaa asioihin, jotka parantavat asumisen laatua, tällä kertaa Lastentalosäätiön leikkihuoneessa. Perheet ovat kaukana kodeistaan ja tilanne on varmasti monin tavoin mutkikas. Siksi on tärkeää, että asuminen on mahdollisimman helppoa ja viihtyisää. Kaikkien Bo:n ammattilaisten osaamisen ytimessä on ymmärrys ihmisten asumisen toiveista ja tarpeista, toteaa markkinointijohtaja Hannele Berglund.

Tutustu BoLKV:n sivuihin >>

Lisää leikkihuoneestamme >>

Grundfos

Kun meitä kysyttiin mukaan tukemaan Ronald McDonald lastentalosäätiön toimintaa oman osa-alueemme osaamisella ja heidän toimintaansa sopivalla tuotteella, niin lähdimme mukaan erittäin mielellämme myös tänäkin vuonna.

Huoltoteknikkomme kävivät asentamassa heille LC 241 -pumppuohjaimen (LC 241 pinnankorkeuden säätimet tarjoavat kattavat ohjaus- ja valvontatoiminnot jätevesi- ja kuivatusjärjestelmien pumppuja varten sekä säiliön täyttöön vesihuollossa. )

Uusien Grundfos LC sarjan pumppuohjaimien ja kohteen pumppaamojen huoltosopimuksen avulla varmistamme omalta osaltamme sen että Ronald McDonald Lastentalosäätiön henkilökunta ja lapsiperheet voivat luottaa siihen että heidän jätevesi- ja sadevesikaivojensa valvonta ja toimivuus on nyt entistä toimintavarmempaa

Tutustu Grundfosiin tarkemmin >>

Miele

“Sujuva arki on tärkeää etenkin silloin, kun pienikin askare saattaa tuntua ylitsepääsemättömältä. Haluamme olla tukemassa vakavasti sairaiden lasten perheitä heidän asuessaan RML Talolla, jotta perheet pystyvät keskittämään voimansa oman lapsensa tukemiseen sairaalassa” toteaa Esa Silver, Miele Oy:n toimitusjohtaja

Tutustu Mieleen tarkemmin >>

Vilpe

”Meille Vilpellä on tärkeää tukea alueidemme hyvinvointia ja teemme vuosittain lahjoituksia sekä vapaaehtoistyötä luonnon, lapsiperheiden, koulutuksen ja urheilun puolesta. Näissä hankkeissa arvostamme yhteistyökumppaneina luotettavia pitkäjänteistä työtä tekeviä ammattilaisia, kuten Ronald McDonald Lastentalosäätiö”, sanoo VILPEn toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen.

Tutustu Vilpeen tarkemmin >>