KIITOS KAIKILLE RML 25. JUHLA-GOLFIIN OSALLISTUNEILLE!

Suurin vuosittainen varainkeruutilaisuutemme järjestettiin Pickala Golfissa 25.8.2021 nyt jo 25. kerran. Vaikka keli oli märkä ja kolea se ei estänyt hyväntekijöitämme osallistumasta tapahtumaan; yksikään pelaaja ei jäänyt sään takia pois. Näin toimii todelliset mestarit, sanoi Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen ja olemme täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Kiitos teille mestareille!

Ensimmäinen golf pelattiin, kun säätiömme oli juuri perustettu. Läpi vuosien meillä on ollut ilo ja kunnia järjestää tämä lämminhenkinen tapahtuma, jossa itse peli on toki tärkeässä roolissa, mutta sitäkin tärkeämpää on yhteisöllisyys ja verkostoituminen hyvän asian puolesta. Tämä vahva sidos tuli esiin etenkin tämän vuoden golfissa. Pelaajien kommentit päivän aikana kertoivat suomalaisesta sisusta parhaimmillaan – yksi pelasi hyvän asian takia jopa jalka paketissa polveen saakka. Mukana oli myös taho, joka on ollut pelaamassa jokaisessa golfissamme näiden 25 vuoden aikana: Kirsti och Tor Johanssons Hjärt- och Cancerstiftelse sr.

Juhlavuoden kunniaksi saimme juhlapuhujaksi Kim Hanslinin, joka allekirjoitti 25 vuotta sitten säätiömme perustamispaperit toimiessaan McDonald´sin silloisena toimitusjohtajana. Puheessa Kim kuvaili, miten nosteessa olleen McDonald´s-ketjun laajentuessa alettiin pohtia sopivaa mallia toteuttaa yhteiskuntavastuuta. Tuohon aikaan yhteiskuntavastuusta ei puhuttu lähellekään niin paljon kuin tänä päivänä. Lisäksi Kim korosti, että yrityksen yhteiskuntavastuu ei ole mikään projekti vaan jatkuva hanke – tapa toimia. Säätiön tehtävä on kerätä varoja, jotta voimme pitää talot auki perheille, joiden lapsi on vakavasti sairas ja oma koti on kaukana. ”Projektimme” on siis kestänyt jo 25 vuotta ja jatkuu vahvasti jatkossakin. Ihmeitä ei tapahdu – niitä tehdään yhdessä!

Vuosien aikana olemme tällä tapahtumalla keränneet ison potin talojen ylläpitämiseen ja perheiden hyvinvoinnin varmistamiseksi. Kiitos on pieni, mutta voimakas sana. Haluamme sen osoittaa jokaiselle, joka on matkassamme ollut mukana näinä vuosina: sponsoreita, pelaajia, vapaaehtoisia sekä Talon työntekijöitä.

PÄIVÄN TUNNELMIIN PÄÄSET TÄSTÄ >>

Tämän vuoden tapahtuman mahdollistivat

Pelaajajoukkueet:
Kirsti och Tor Johanssons Hjärt- och Cancer stiftelse sr, Coca-Cola Suomi, NORD DDB, Food Folk Suomi & McDonald´s, C.E. Lindgren, Arkkitehtitoimisto Tero Ahava Oy, Ernst & Young Oy, Accountor, Ilmatar Windpower Oyj, Salico Oy, AR-KI Rakennus Oy, HUS Uusi lastensairaala, Pouttu, Hepacon, Villagecape Ventures Oy, Rakennusliike Salminen, Lantmännen Unibake, Markkinointi- ja mediatoimisto OMD, Viatron Oy, Papula-Nevinpat, Tiisiis Oy, Bauer Media Group, Meira, Cocomms, Asianajotoimisto Trust

Sponsorit:

HAVI Logistics Finland, Vanajanlinna, L´Oreal, Surfhouse Helsinki, Nordalco, Meira & Segafredo, Sinebrychoff, Shinobi, Fame musiikkimuseo, FAME ravintola, Hotel Haven, Diswest Golf, Otavamedia, Unilever, Ruka ja Pyhä, Coca-Cola Suomi,
Olo-apteekki, Cutter&Buck, Halti, Estrella, Painotalo TK, Garden Living

Kiitos myös Pickala Golf sekä vapaaehtoisemme tänä vuonna Taina, Susanna, Minna, Heidi sekä Mikael.

PS. Ensi vuoden RML Golf pelataan Pickalassa 25.8.2022 ja mukaan voi ilmoittautua vaikka heti!

 

Lämpimin terveisin, Johanna ja Leena