FI | EN

RML & Krista Siegfrids & Lumoava: Elämäntähti-korusarja

Elämäntähti on syntynyt yhteistyössä laulaja Krista Siegfridsin ja Lumoava-korujen kanssa. Siroista tähtikoruista koostuva Elämäntähti-korusarja on Kristan suunnittelema ja sen avulla tuetaan säätiömme toimintaa. Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja sitä, että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti, mutta riipukseen voit kerätä niitä myös useamman merkitsemään lapsiasi, sisaruksiasi tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä tai asioita. Korun tähdissä sinulle rakkaat ovat aina lähellä sydäntäsi.

Tutustu tästä korumallistoon >>

”Sekä Kristalle että Lumoavalaisille toisten auttaminen on ensisijaisen tärkeää ja siksi halusimme lähteä tukemaan Ronald McDonald Talon toimintaa Elämäntähti-korujemme avulla. Olemme suunnattoman iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme omaa ammattitaitoamme hyödyntäen auttaa sairaiden lasten perheitä vaikeiden aikojen keskellä. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Elämäntähti-korusta 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle” kertoo Lumoava-korujen toimitusjohtaja Mikko Pessi.

Elämäntähti-korut sopivat niin sinulle itsellesi kuin lahjaksi läheiselle tai vaikkapa työkaverille tai työntekijälle. Niiden avulla kerrot lahjansaajalle hänen olevan todellinen tähti! Ostamalla Elämäntähti-korun olet mukana auttamassa.

Elämäntähti-korut ovat nyt ennakkotilattavissa, niiden toimitukset aloitetaan 12.4. Siitä lähtien niitä on saatavilla myös Lumoava-korujen jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Tarkemmin tietoa jälleenmyyjistä täältä.

Kuva: Kanerva Mantila