FI | EN

RML X Unico

Ronald McDonald Lastentalosäätiö tukee perheiden unta

– Oman lapsen vakava sairastuminen järkyttää ja seisauttaa koko perheen. Sairaala antaa pienelle potilaalle parasta mahdollista hoitoa, mutta myös koko perheen jaksamisesta on pidettävä hyvää huolta. Ronald McDonald Lastentalosäätiö mahdollistaa, että perhe pystyy ja saa olla lähellä lastaan antamassa läheisyyttä, tukea ja turvaa.

Unen merkitys on valtavan suuri ja sen vaikutukset ulottuvat elämän jokaiselle osa-alueelle. Unen määrä on suoraan yhteydessä niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin suoriutumiseemme, jaksamiseemme ja terveyteemme.

”Taloissa oli jo pitkään ”palvelleet” sängyt, joten saimme mahdollisuuden olla auttamassa perheitä rauhallisiin ja levollisiin yöuniin, kun elämä yllättää lapsen sairastuessa vakavasti. Ensimmäinen ajatus oli, että toivottavasti näitä sänkyjä ei monikaan perhe tarvitsisi. Uni on yksi jaksamisen perustarpeista ja meille oli kunnia olla sydämellä mukana luomassa nukkumisen mukavuuksia Ronald McDonald Talon perhehuoneisiin” toteavat Unico Finland Oy:n toimitusjohtaja Pasi Saarinen ja projektimyynnistä vastaava Maarit Paldán.

”Perhehuoneisiin vaihdettiin asennuksen kera Unico PRO -malliston runkosängyt. Miellyttävien yöunien lisäksi sängyissä yhdistyvät kotimainen korkealuokkainen rakennuslaatu, käytännölliset ja kestävät ratkaisut sekä laadukkaat materiaalit. Unico PRO -tuotteiden materiaalit ovat huolella valittuja ja testattuja, joista osoituksena sertifikaatit laadun osoituksena (Ökö-Tex & CertiPUR) sekä mallisto on suunniteltu yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Nämä miellyttävät ja turvalliset sängyt ovat myös paloturvalliset (SL1). Unico PRO-vuoteet valmistuvat hyvän unen tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla – rakkaudella rakennettu RML:n perhehuoneisiin” hymyilee asiantuntevasti Maarit, joka toimi ”työnjohtotehtävissä” sänkyjen vaihtopäivänä.

Toimitus- ja asennuspäivä oli kellontarkkuudella etukäteen sovittu ja kaikki meni täydellisesti. Päivän kruunasi aurinko, joka hymyili hellän kauniisti koko päivän.