FI | EN

Talon pihapiiriin uusi valaistus: Dynniq Finlandin, Tehometin ja Ensto Building Systemsin yhteistyöllä

Ronald McDonald Lastentalosäätiön Talo sai uuden pihavalaistuksen. RML Talon vanha valaistus oli tullut tiensä päähän ja hyvää tekemään lähti Dynniq Finland ja Tehomet Oy yhdessä Ensto Building Systemsin kanssa. RML Talossa majoittuu vakavasti sairaiden lasten perheitä eri puolelta Suomea. Uusi valaistus kirkastaa talon pihapiiriä sekä lisää perheiden turvallisuuden tunnetta eri vuoden- ja vuorokauden aikoina kulkiessa. 

HUS Uudessa lastensairaalassa hoidetaan pieniä potilaita, jotka tarvitsevat vaativaa erikoissairaanhoitoa. Kun oma koti on kaukana, Ronald McDonald Talo mahdollistaa perheen majoituksen lähellä lastensairaalaa Helsingissä. Ronald McDonald Talo koostuu kolmesta hirsirunkoisesta rakennuksesta, joissa on kodinomaiset tilat 14. perheelle. RML Talojen 20-vuotisella taipaleella pihapiirin valaistus oli tullut tiensä päähän ja tähän haasteeseen tartuttiin Ensto Building Systemsiltä tarmokkaasti. – Totta kai lähdettiin mielellämme mukaan tukemaan hyvää asiaa, Marko Martikainen Ensto Building Systemsiltä kertoo, ja jatkaa, koska kyseessä on näin arvokas kohde, halusimme kohteeseen jotakin erityistä. Ensto valaisinvalikoimasta valikoitui pihapiiriin hyvin istuvat energiatehokkaat Maestro-valaisimet ja kutsuimme mukaan myös pylvästoimittaja Tehomet Oy:n ja urakoitsija Dynniq Finland Oy:n:

 – Saimme kutsun Ensto Building Systemsiltä osallistua mukaan hyväntekeväisyysprojektiin, ja kohteen huomioiden osallistumisemme oli itsestäänselvyys. Meille oli luontevaa toimittaa projektiin valaisinpylväitä, koska ne ovat olleet meidän leipälajimme jo reilut 40 vuotta. Otimme pylväiden suunnittelussa huomioon niihin valitut valaisimet ja sijoitusympäristön. Valaisinpylvään tärkeä tehtävä on tuoda ympäristöömme valoa, joka luo turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Toivomme, että myös näiden uusien pylväiden ja niihin valittujen valaisinten mukanaan tuoma valo luo hyvää tunnelmaa ja turvaa RML Talon kaikille asukkaille.  – Myyntijohtaja Sami Lukkarinen Tehomet Oy

– Ilman muuta lähdimme mukaan, halusimme osaltamme tehdä pienen käden ojennuksen ja tuoda valoa hyvään, kohteen urakoinnista vastannut Ismo Heikola Dynniq Finlandilta kertoo.

Uusi valaistus lisää Ronald McDonald talossa majoittuvien perheiden turvallisuudentunnetta  

Lastentalosäätiön uusi valaistus eteni vauhdikkaasti, kun Ensto Building Systemsiltä tartuttiin haasteeseen. Valaisimet asennettiin paikoilleen toukokuussa, heti kun routa antoi myöden.

– Meidän toiveenamme oli ainoastaan, että valaisimet olisivat paikoillaan ennen syyspimeitä ja todellakin tapahtui.  Kaikki pylväät ja valaisimet asennettiin yhden päivän aikana ja nyt on pihapiirissä hyvä ja energiatehokas valaistus. Hyvä valaistus lisää perheiden turvallisuudentunnetta erityisesti pimeänä aikana. Lisäksi valaistus istuu pihapiiriimme todella hyvin, nämä ovat tosi kauniit valaisimet ja sopivat erittäin hyvin pihapiiriimme. Pylväät ovat myös aiempaa korkeammat ja näin valo kantautuu laajemmalle. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä ennen kaikkea kiitollisia tästä yhteistyöstä kaikille kolmelle taholle, jotka tähän osallistuivat.

Tämä tällainen yritysten hyväntekeminen on yhteiskuntavastuuta ja sosiaalista vastuuta parhaimmillaan, juurikin niitä paljon puhuttuja hyviä tekoja. Mahtava esimerkki isommasta avunannosta useamman yrityksen kesken: yksi toimittaa yhden, toinen toisen ja kolmas kolmannen. Meille tämä tällainen pro bono yritysyhteistyö on todella tärkeätä sekä tarpeellista, sillä säätiömme ei saa julkista tukea lainkaan. Sydämelliset kiitokset kaikille osapuolille, kiittää toiminnanjohtaja Johanna Huhtariihi Ronald McDonald Lastentalosäätiöstä.

Teksti julkaistu alun perin Enston sivuilla >>

 

Yhteistyössä mukana:

Dynniq Finland Oy (Dynniq Finland Oy tulee siirtymään SWARCO Finland Oy:n omistukseen)

Tehomet Oy 

Ensto Building Systems