FI | EN

Huonekummius

Huonekummina toimit nimetyn perhehuoneen suojelijana Ronald McDonald Talossa, kun pieni potilas on hoidossa HUS Uudessa lastensairaalassa. Talossamme on yhteensä 14 perhehuonetta -Huonekummius on merkittävä ja konkreettinen tapa tukea perheitä ja konkreettinen teko kerrottavaksi yrityksen sidosryhmille.

Huonekummiksi ryhtyminen on helppo tapa lähteä auttamaan, valmiiksi paketoitu kokonaisuus voidaan sitouttaa mm. sopimaan yrityksenne brändiin esimerkiksi valitsemalla huone Talosta, jonka väri puhuttelee teitä (keltainen, sininen tai vihreä).

Ottakaa yhteyttä, kerromme mielellämme lisää – Huonekummiuden voi aloittaa joustavasti seuraavan kuun alusta. Yhteyshenkilö: Johanna Huhtariihi, johanna.huhtariihi(at)rml.fi, 040-5161880

Huonekummina saat

Nimettyyn huoneeseen yrityksen oman taulun, jossa Huonekummi voi kertoa itsestään, arvoistaan ja siitä miksi kummi haluaa tukea huoneen perheitä.

  • Näkyvyyden kotisivullamme ja sosiaalisessa mediassa
  • Kampanjaluontoisesti erikseen sovittavasti näkyvyyden Talossa,
    jossa Huone sijaitsee
  • Huonekummi-nimikkeen käyttöön markkinointiisi

Huonekummina panostat

Huonekummina vastaat yhden huoneen koko vuoden kiinteistä kuluista. Voit myös halutessasi somistaa huonetta ja näin lisätä perheiden viihtyvyyttä Talossa oleskelun aikana.

  • Huonekummi sitoutuu suojelijaksi vähintään kuluvan kalenterivuoden ajaksi, kummius on mahdollista uusia vuosittain. Yhden huoneen kummius on 690 € / kk (8.280 € vuosi).