Lahjoita joulun iloa lapsille ja perheille

Viime joulun RML Talolla vietti mm. Jasen perhe:

“Jase-poikamme vietti viime talven ja kevään aikana sairaalassa liki puoli vuotta toipuen isosta sydänleikkauksesta, sydänsiirrosta ja pitkän tehohoidon aiheuttamista komplikaatioista. Asuimme vihreässä Ronald McDonald -talossa eli kotoisammin “Mäkkitalossa” myös joulun 2020.

Mäkkitalon kodinomainen tunnelma ja mahdollisuus viettää yhteinen joulu muiden lastemme kanssa toivat perheellemme iloa ja joulumieltä! Pystyimme asumaan lähellä Uudessa lastensairaalassa hoidossa olevaa potilastamme ja samalla viettämään perhejoulua.

Joulun ehdoton kohokohta oli Mäkkitalon pihalla vieraillut joulupukki ja -tonttu! Ihanat, nappiin osuneet joululahjat saivat hymyn niin lasten kuin aikuistenkin kasvoille. Meillä vanhemmilla ei olisi ollut tuolloin aikaa, energiaa eikä mahdollisuutta joululahjaostosten tekemiseen.”

Jouluna 2021 mukana toimintaamme tukemassa on mm. Miele Oy:

“Sujuva arki on tärkeää etenkin silloin, kun pienikin askare saattaa tuntua ylitsepääsemättömältä. Haluamme olla tukemassa vakavasti sairaiden lasten perheitä heidän asuessaan RML Talolla, jotta perheet pystyvät keskittämään voimansa oman lapsensa tukemiseen sairaalassa. Miele Oy lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat Ronald McDonald Lastentalosäätiölle, jotta Talon toiminta on mahdollista myös jatkossakin” toteaa Esa Silver, Miele Oy:n toimitusjohtaja

Jos et vielä tunne säätiön ja RML Talon toimintaa, voit tutustua tästä lisää >>

1) Osallistu digitaaliseen joulukalenteriimme

Lähetä lämpimät jouluterveiset perheillemme. Osta yrityksellesi päivä tai useampi digitaalisesta joulukalenteristamme ajalla 1.-23.12. Kalenteripaketti sisältää valitsemanne kuvan (vaikkapa tiimistänne) ja tekstin sekä linkityksen yrityksenne sivuille. Muokkaamme puolestasi materiaalin, tämä on helppo tapa lähteä mukaan! Kalenteri on esillä Facebookissa ja verkkosivuillamme.

Varaa paikkanne laittamalla sähköpostia johanna.huhtariihi@rml.fi tai suoraan soittamalla 040-5161880. Halutessanne voitte valita tietyn päivän, jos se on vapaana.

Hinta 250€
aaa
Facebook-sivumme

2) Anna aineeton lahja

Maailmaan mahtuu lisää aitoa rakkautta ja välittämistä kaiken tavaran keskelle. Osoittamalla yrityksenne joulumuistamisiin varatut eurot toimintamme tukemiseen, levitätte iloa pitkäksi aikaa perheille jotka joutuvat joulunkin viettämään poissa kotoa.

Kaikki lahjoittajat saavat näkyvyyden nettisivuillamme. Lisäksi vähintään 300€ arvoisesta lahjoituksesta saatte kiitokseksi meiltä digitaalisen joulukortin, jolla voitte muistaa työntekijöitä ja sidosryhmiä samalla viestien arvokkaasta tuesta toiminnallemme. Alla malli, joulukortin kielinä suomi/ruotsi/englanti

Lahjoituksen teette käteväti suoraan tilillemme:
FI16 8000 1270 4641 84, Danske Bank
tai MobilePaylla numeroon 79384

Otattehan meihin yhteyden lahjoituksenne jälkeen, jotta voimme kiittää teitä!
johanna.huhtariihi@rml.fi

Joulukortin malli, toimitamme vesileimattoman mallin sähköpostitse:

3) Haasta kollegasi tekemään hyvää

Pienillä teoilla ympäri Suomea on iso merkitys! Haasta esimerkiksi marraskuun ajan kollegasi lahjoittamaan yhteiseen pottiin euro aina hissiä käyttäessä tai kun Zoomissa jää mikrofoni hiljennykselle puheenvuoron alkaessa. Kerääntyneen potin lahjoitatte helposti suoraan tilillemme:
FI16 8000 1270 4641 84, Danske Bank tai MobilePaylla numeroon 79384
aaa
Terveiset voitte lähettää suoraan sähköpostitse: heidi.vahanikkila@rml.fi