RML Golf 2022 jälleen Pickala Golfissa

Lämmin kiitos elokuun 2021 pelaajille, sponsoreille sekä vapaaehtoisille!

Syksyllä 2022 pelaamme jälleen Pickala Golfissa – lisätietoja lähempänä tapahtumaa. Jos olette kiinnostuneita osallistumaan taphtumaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä jo nyt: johanna.huhtariihi@rml.fi

Näkyvyyspaketit, joilla tavoitat merkittävän kohderyhmän!

Vuosittain Golf-tapahtumassamme paitsi pelaaminen, on keskiössä myös yhteisen ajan viettäminen ja kontaktien luominen. Räätälöidyillä näkyvyyspaketeillamme yrityksellänne on mahdollisuus tavoittaa pelaajajoukkueemme niin ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana kuin sen jälkeenkin. Osallistua voitte mm. hankkimalla väylänäkyvyyspaketin, pääsponsorikokonaisuuden ja räätälöimme mielellämme myös juuri teidän toiveidenne mukaan omanlaisen paketin.

Vuoden 2022 kumppanuuspaketeista voit tiedustella:
Johanna Huhtariihi, johanna.huhtariihi(at)rml.fi, 040-5161880

Päivä täynnä iloa ja kohtaamisia

Golf-tapahtumassamme pelillä on iso rooli, mutta niin on myös kohtaamisilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan suhteita muihin vastuullisiin yrityksiin. Pelaajajoukkueissa on aina 2 henkilöä, mukaan voi toki osallistua useammallakin joukkueella.

 

Lisätietoja:
Leena Lehtovaara, leena.lehtovaara(at)rml.fi, 040-5449175

Kirsti och Tor Johanssons Hjärt- och Cancerstiftelse sr

on tukenut toimintaamme aivan alusta alkaen monin eri tavoin. Sitoutumisesta toimintamme hyväksi kertoo ehkä parhaiten se, että he ovat osallistuneet jokaiseen Golf-tapahtumaamme vuosien varrella. Rina Blomqvist ja hänen äitinsä Kirsti Johansson haastavat Sinutkin mukaan pelaamaan golfia hyvän asian puolesta:

Vuosittainen RML Golftapahtuma on aivan alusta saakka ollut sanoin kuvaamattoman sydämellinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa yhdistyy hyväntekeväisyys ja ulkoilu samalla kun tapaa samaa arvomaailmaa arvostavia pelikumppaneita, yrityksiä ja yhteistyökumppaneita.
Vuodesta toiseen tuttuja hymyileviä kasvoja joiden kanssa olemme samaa mieltä, tärkein ei ole golfkilpailun lopputulos vaan Ronald McDonald Talon asukkaiden hyvinvointi. “

Pelikenttänä jälleen Pickala Golf

Lämpimän tunnelman luomiseen omiaan on myös puitteiltaan erinomainen kenttä sekä ravintolapalvelut. Meillä on jälleen vuonna 2021 ilo pelata Pickalassa!

Lue lisää