FI | EN

RML Golf 2024 Pickala Golfissa

Perinteinen RML hyväntekeväisyysgolf pelataan  jo peräti  28. kerran Pickalassa 22.8.2024!

 

Pelaamalla kanssamme golfia teet samalla myös hyvää: mahdollistat vakavasti sairaiden lasten perheet asumaan vain kivenheiton päähän HUS Uudesta lastensairaalasta. Pelaamme yhteislähtönä 2 hengen joukkueina elokuussa 2024 Seaside -kentällä! Mukaan päivään voi osallistua niin pelaajana kuin sponsorinakin – mahdollisuuksia on monia. Kutsumme lämpimästi niin uudet kuin ”vanhatkin” yritykset mukaan! Lue lisää >>

Golf-paketit, joilla teet pelkkää hyvää!

Vuosittain Golf-tapahtumassamme pelaamisen lisäksi on keskiössä myös yhteisen ajan viettäminen ja kontaktien luominen. Osallistua voitte monella eri tapaa pelaamisen lisäksi / vaihtoehtona mm. olemalla väyläsponsori, pääsponsori tai räätälöimme mielellämme myös juuri teidän toiveidenne mukaan omanlaisen paketin.

Vuoden 2024 valmiit osallistumispaketit Löydät täältä >>

Kysy lisää : Johanna Huhtariihi, johanna.huhtariihi(at)rml.fi, 040-5161880

Päivä täynnä iloa ja kohtaamisia

Golf-tapahtumassamme pelillä on iso rooli, mutta niin on myös kohtaamisilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan suhteita muihin mukana oleviin yrityksiin. Pelaajajoukkueessa on aina 2 henkilöä, mukaan voi toki osallistua useammallakin joukkueella. Tai jos et itse pelaa golfia, osta väyläsponsorointi ja tule kanssamme hyvään seuraan syömään & muuten viihtymään.

 

Lisätietoja ja pelaajailmoittautumiset vuodelle 2024 voit tehdä jo nyt!:
Leena Lehtovaara, leena.lehtovaara(at)rml.fi, 040-5449175

Kirsti och Tor Johanssons Hjärt- och Cancerstiftelse sr

on tukenut toimintaamme aivan alusta alkaen monin eri tavoin. Sitoutumisesta toimintamme hyväksi kertoo ehkä parhaiten se, että he ovat osallistuneet jokaiseen Golf-tapahtumaamme vuosien varrella. Rina Blomqvist ja hänen äitinsä Kirsti Johansson haastavat Sinutkin mukaan pelaamaan golfia hyvän asian puolesta:

Vuosittainen RML Golftapahtuma on aivan alusta saakka ollut sanoin kuvaamattoman sydämellinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa yhdistyy hyväntekeväisyys ja ulkoilu samalla kun tapaa samaa arvomaailmaa arvostavia pelikumppaneita, yrityksiä ja yhteistyökumppaneita.
Vuodesta toiseen tuttuja hymyileviä kasvoja joiden kanssa olemme samaa mieltä, tärkein ei ole golfkilpailun lopputulos vaan Ronald McDonald Talon asukkaiden hyvinvointi. ”

Pelikenttänä 2024 jälleen Pickala Golf

Lämpimän tunnelman luomiseen omiaan on myös puitteiltaan erinomainen kenttä sekä ravintolapalvelut. Meillä on jälleen ilo pelata Pickalassa ja nyt 2024 Seaside -kentällä!

Lue lisää