FI | EN

RML Golf 2023 jälleen Pickala Golfissa

Perinteinen RML hyväntekeväisyysgolf pelataan Pickalassa 24.8.2023!

 

Pelaamalla kanssamme golfia teet samalla myös hyvää: mahdollistat vakavasti sairaiden lasten perheet asumaan vain kivenheiton päähän HUS Uudesta lastensairaalasta. Pelaamme yhteislähtönä 2 hengen joukkueina, elokuussa 2023 uusitulla Seasidella! Mukaan päivään voi osallistua niin pelaajana, vapaaehtoisena kuin kumppaninakin – mahdollisuuksia on monia. Jos ette aiemmin ole olleet osallistuneet tähän tapahtumaamme, kutsumme teidät lämpimästi mukaan! Tarkempia lisätietoja päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Näkyvyyspaketit, joilla tavoitat merkittävän kohderyhmän!

Vuosittain Golf-tapahtumassamme paitsi pelaaminen, on keskiössä myös yhteisen ajan viettäminen ja kontaktien luominen. Räätälöidyillä näkyvyyspaketeillamme yrityksellänne on mahdollisuus tavoittaa pelaajajoukkueemme niin ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana kuin sen jälkeenkin. Osallistua voitte mm. hankkimalla väylänäkyvyyspaketin, pääsponsorikokonaisuuden ja räätälöimme mielellämme myös juuri teidän toiveidenne mukaan omanlaisen paketin.

Vuoden 2023 osallistumispaketit löydät täältä >>

Johanna Huhtariihi, johanna.huhtariihi(at)rml.fi, 040-5161880

Päivä täynnä iloa ja kohtaamisia

Golf-tapahtumassamme pelillä on iso rooli, mutta niin on myös kohtaamisilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan suhteita muihin vastuullisiin yrityksiin. Pelaajajoukkueissa on aina 2 henkilöä, mukaan voi toki osallistua useammallakin joukkueella.

 

Lisätietoja ja pelaajailmoittautumiset myös vuodelle 2023 jo nyt!:
Leena Lehtovaara, leena.lehtovaara(at)rml.fi, 040-5449175

Kirsti och Tor Johanssons Hjärt- och Cancerstiftelse sr

on tukenut toimintaamme aivan alusta alkaen monin eri tavoin. Sitoutumisesta toimintamme hyväksi kertoo ehkä parhaiten se, että he ovat osallistuneet jokaiseen Golf-tapahtumaamme vuosien varrella. Rina Blomqvist ja hänen äitinsä Kirsti Johansson haastavat Sinutkin mukaan pelaamaan golfia hyvän asian puolesta:

Vuosittainen RML Golftapahtuma on aivan alusta saakka ollut sanoin kuvaamattoman sydämellinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa yhdistyy hyväntekeväisyys ja ulkoilu samalla kun tapaa samaa arvomaailmaa arvostavia pelikumppaneita, yrityksiä ja yhteistyökumppaneita.
Vuodesta toiseen tuttuja hymyileviä kasvoja joiden kanssa olemme samaa mieltä, tärkein ei ole golfkilpailun lopputulos vaan Ronald McDonald Talon asukkaiden hyvinvointi. “

Pelikenttänä jälleen Pickala Golf

Lämpimän tunnelman luomiseen omiaan on myös puitteiltaan erinomainen kenttä sekä ravintolapalvelut. Meillä on jälleen ilo pelata Pickalassa!

Lue lisää