RML Golf 2021 jälleen Pickala Golfissa

Elokuu lähenee! Nähdään Juhla-Golfin merkeissä 25.8.

Tervetuloa mukaan viettämään jälleen aurinkoista päivää pelin ja verkostoitumisen merkeissä. Päivä alkaa rauhallisella aamiaisella, pelikierros Forest-kentällä on jälleen täynnä pieniä haasteita ja päivän päätteeksi yhteinen päivällinen kerää pelaajat yhteen palkintojenjaon kanssa.

Näkyvyyspaketit, joilla tavoitat merkittävän kohderyhmän!

Vuosittain Golf-tapahtumassamme paitsi pelaaminen, on keskiössä myös yhteisen ajan viettäminen ja kontaktien luominen. Räätälöidyillä näkyvyyspaketeillamme yrityksellänne on mahdollisuus tavoittaa pelaajajoukkueemme niin ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana kuin sen jälkeenkin. Osallistua voitte mm. hankkimalla väylänäkyvyyspaketin, pääsponsorikokonaisuuden ja räätälöimme mielellämme myös juuri teidän toiveidenne mukaan omanlaisen paketin.

Vuoden 2021 kumppanipaketit löydät täältä >>

Yhteyshenkilö kumppanimyynnissä:
Johanna Huhtariihi, johanna.huhtariihi(at)rml.fi, 040-5161880

Golfin juhlavuosi – 25 vuotta

Tämän vuoden Golf-tapahtumamme on erityinen, juhlimme 25-vuotista taivalta tämän tapahtuman parissa. Odotettavissa on entistäkin aurinkoisempi tapahtuma täynnä yllätyksiä, samalla perinteitä kunnioittaen. Tulemme jälleen pitämään erinomaista huolta vieraistamme – huolehtien turvallisesta ympäristöstä yhdessä Pickala Golfin kanssa.

Päivän aikataulun löydät täältä >>

Yhteyshenkilö pelaajajoukkueille:
Leena Lehtovaara, leena.lehtovaara(at)rml.fi, 040-5449175

Kirsti och Tor Johanssons Hjärt- och Cancerstiftelse sr

on tukenut toimintaamme aivan alusta alkaen monin eri tavoin. Sitoutumisesta toimintamme hyväksi kertoo ehkä parhaiten se, että he ovat osallistuneet jokaiseen Golf-tapahtumaamme vuosien varrella. Rina Blomqvist ja hänen äitinsä Kirsti Johansson haastavat Sinutkin mukaan pelaamaan golfia hyvän asian puolesta:

Vuosittainen RML Golftapahtuma on aivan alusta saakka ollut sanoin kuvaamattoman sydämellinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa yhdistyy hyväntekeväisyys ja ulkoilu samalla kun tapaa samaa arvomaailmaa arvostavia pelikumppaneita, yrityksiä ja yhteistyökumppaneita.
Vuodesta toiseen tuttuja hymyileviä kasvoja joiden kanssa olemme samaa mieltä, tärkein ei ole golfkilpailun lopputulos vaan Ronald McDonald Talon asukkaiden hyvinvointi. Odotamme innolla vuoden 2021 RML 25. golftapahtumaa!”

Pelikenttänä jälleen Pickala Golf

Lämpimän tunnelman luomiseen omiaan on myös puitteiltaan erinomainen kenttä sekä ravintolapalvelut. Meillä on jälleen vuonna 2021 ilo pelata Pickalassa!

Lue lisää