FI | EN

Joulu, jos mikä, on perhejuhla ja läheisyyden aikaa. Joka vuosi, myös jouluna, perheitä ympäri Suomea asuu Talossa oman lapsen ollessa hoidossa Uudessa lastensairaalassa.

Jotta perheet voivat keskittää voimavaransa lapsensa paranemiseen, haluamme mahdollistaa joulun tunnelman. Koristelemme talot, tuomme kuuset sisään, Kokkikartano toimittaa herkullisia jouluruokia ja yhdessä yrityskumppaneiden kanssa hankimme perheille myös lahjat.

Talossa asuville pienen potilaan sisaruksille järjestämme joulupukin tuomaan lahjat, sillä suurin huoli sisaruksilla on, osaako joulupukki tulla Meilahteen. Kiitos yrityskumppanimme Somicin toimitusjohtajan Eeron, joulupukki löytää kyllä perille tänäkin vuonna!

Auttamisvinkki yksityisille:

Lahjoita MobilePaylla tai ala kuukausilahjoittajaksi

Tiesitkö, että toimintamme hallinnolliset kulut ovat hyvin pienet, sillä meitä auttaa myös moni vapaaehtoinen❤. Jokaisesta lahjoitetusta eurosta noin 80% menee suoraan perheiden hyväksi ja talojen ylläpitoon.

Aineettomalla lahjoituksella ilahdutat lähimmäistäsi jouluna! Maailmaan mahtuu erityisesti nyt lisää aitoa rakkautta ja välittämistä – kirjoita kaunis kortti lahjaksi ja kerro lahjan saajalle tekemästäsi hyvän mielen lahjoituksesta! MobilePay-lahjoituksen teet helposti numeroon 79384.

Voit myös auttaa meitä säännöllisesti ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi: määritä verkkopankissasi haluamasi summa tilimme: FI16 8000 1270 4641 84, Danske Bank.

Lisää eri lahjoitusmuodoista >>

Auttamisvinkki yrityksille:

Joulukortti

Vähintään 300€ arvoisesta lahjoituksestanne saatte käyttöönne meiltä digitaalisen joulukortin, jolla voitte viestiä arvokkaasta tuestanne vakavasti sairaiden lapsien perheille. Joulukortin kielinä suomi/ruotsi/englanti.

Lahjoituksen teette kätevästi suoraan tilillemme:FI16 8000 1270 4641 84, Danske Banktai MobilePaylla numeroon 79384

Otattehan meihin yhteyden lahjoituksenne jälkeen, jotta voimme kiittää teitä ja toimittaa digitaalisen joulukortin käyttöönne. Yhteyshenkilö: johanna.huhtariihi(at)rml.fi / 040-5161880

Näin olemme käyttäneet lahjoituksia

Jos olet seurannut toimintaamme somessa, oletkin  varmasti huomannut, että Talomme täytti 20 vuotta viime maaliskuussa.  Viimeiset pari vuotta olemme käyttäneet lahjoitusvaroja esim. maalaamalla kaikki kolme puutaloamme ulkoapäin. Nyt on aika kunnostaa taloja myös sisältä esim. korjaamalla kaikki ulko-ovet, maalaamalla kaikki 14 perhehuonetta, vaihtamalla lamput energiaa säästäviin sekä kunnostamalla talojen kivijalat & salaojat. Pitämällä hyvää huolta taloistamme, varmistamme niiden toimintakyvyn myös seuraavien 20 vuoden aikana.

Joululahjoituksista kerääntyneet varat ohjaamme lyhentämättöminä tähän isoon hankkeeseemme, mikä aloitetaan jo tämän vuoden puolella ja mikä jatkuu myös ensi vuonna 2023. Seuraa hankkeemme edistymistä somessamme Facebookissa ja Instagramissa. Jos haluat yrityskumppanina osallistua mukaan talojen ylläpitoon sekä korjauksiin esim. tarjoamalla palveluja tai tuotteita, niin otathan yhteyttä johanna.huhtariihi(at)rml.fi / 040-5161880

Mm. viime jouluna Talon joulua tukeneen Miele Oy:n terveiset:

”Sujuva arki on tärkeää etenkin silloin, kun pienikin askare saattaa tuntua ylitsepääsemättömältä. Haluamme olla tukemassa vakavasti sairaiden lasten perheitä heidän asuessaan RML Talolla, jotta perheet pystyvät keskittämään voimansa oman lapsensa tukemiseen sairaalassa. Miele Oy lahjoitti joulumuistamisiin varatut rahat Ronald McDonald Lastentalosäätiölle, jotta Talon toiminta on mahdollista myös jatkossakin” toteaa Esa Silver, Miele Oy:n toimitusjohtaja

Jos et vielä tunne säätiön ja RML Talon toimintaa, voit tutustua tästä lisää >>