FI | EN

Ilahduta aineettomalla lahjalla

Aineettomat lahjat ovat vakiinnuttaneet paikkansa tavaran kyllästämässä maailmassa – hyväntekeväisyys eri muodoissaan jättää vahvan muistijäljen ja ilahduttaa saajaansa pitkään.

Aineeton lahja ystävälle, sukulaiselle tai vaikka itselle!

Olipa kyse hää-, valmistujais- tai syntymäpäivälahjasta, voit ilahduttaa lahjan saajaa ja samalla auttaa toimintaamme vakavasti sairaiden lasten perheiden hyväksi.


Erinomainen vaihtoehto myös vastuullisille yrityksille

Aineeton lahja on erinomainen vaihtoehto erityisesti yrityksille esimerkiksi sidosryhmien joulumuistamiseksi. Jos aihe on juuri nyt ajankohtainen yrityksessänne, kerromme mielellämme lisää.
Yhteyshenkilö: toiminnanjohtaja Johanna Huhtariihi, johanna.huhtariihi@rml.fi 

 

Lahjoitus Ronald McDonald Lastentalosäätiölle on vastuullinen lahja, mikä muistetaan pitkään

Vuosittain pidämme huolta noin 400 perheestä, jotka saapuvat Helsinkiin usein satojen, jopa tuhannen kilometrin päästä. HUS Uuden lastensairaalan hoitaessa vakavasti sairasta lasta, on tärkeää, että perhe on lapsen lähellä. Me pidämme huolta perheestä sairaalajakson ajan, luonamme perheet voivat asua kodinomaisesti. Säätiömme ei saa julkista tukea, siksi jokaisella lahjoituksella on toiminnallemme suuri merkitys. Voit tutustua perheiden tarinoihin täällä >>


Mitä lahjoituksella tehdään?

Kaikki lahjoitukset ohjataan suoraan toimintamme ylläpitämiseen ja perheiden auttamiseen. Tänä vuonna isoin ja kallein hankkeemme on ollut kahden hirsitalomme maalausprojekti, joka on toteutettu lahjoitusvaroin. Voit seurata lahjoitusvarojemme käyttöä tarkemmin some-kanavissamme: Facebook, Instagram ja LinkedIn.

Miten voin lahjoittaa, millaisia erilaisia lahjoitusvaihtoehtoja on?

Lahjoituksen voi tehdä niin yksityishenkilö kuin yrityskin, tapa ja summa ovat täysin räätälöitävissä toiveiden mukaisesti. Valitse sinulle sopiva tapa: haluatko alkaa kuukausilahjoittajaksi ja lahjoittaa kiinteän summan kuukausittain tai tehdä kertalahjoituksen helposti MobilePaylla? Digilippaalla ja Facebook-keräyksellä aloitat kätevästi oman keräyksen, johon voit kutsua ystävät ja yrityksen sidosryhmät mukaan! Tutustu tarkemmin eri mahdollisuuksiimme Lahjoita sivuillamme >> Lämmin kiitos jo etukäteen!

AAA